Universitat Rovira i Virgili

Montserrat Mestres

Professora Agregada

Llicenciada en Ciències Químiques l'any 1993 i Doctora per la Universitat Rovira i Virgili des del 2001, després de la seva estada com a Investigadora Doctora contractada al Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie de la Technische Universität de Munic, es va incorporar al grup de recerca i-Sens, a finals del 2004, amb el Programa Juan de la Cierva.

Professora Agregada des del 2008, la seva activitat docent ha estat sempre vinculada a la docència que el grup ha impartit majoritàriament a la Facultat d'Enologia de Tarragona (URV) però també ha participat en màsters, postgraus, tallers per a estudiants de primària i secundària o xerrades divulgatives impartides i organitzades per altres centres i universitats.

La seva recerca es centra en l'aplicació de la Química Analítica al vi i als aliments per tal de determinar-ne la seva qualitat tant química com organolèpetica. Té expertesa en tècniques de preparació de la mostra, anàlisi cromatogràfica així com en el que anomenem "sensometria instrumental". En els darrers anys ha començat a treballar amb les Tecnologies Analítiques de Procés (PAT) aplicades a diferents processos vitivinícoles la qual cosa ha afavorit la col·laboració internacional amb investigadors del Dipartimento di Scienza e Alta Tecnologia de la Università degli Studi dell'Insubria (Itàlia) i del Group INRAe - SupAgro del Irstea de Montpellier (França).

  ORCID ID: 0000-0001-9805-3482

  montserrat.mestres(ELIMINAR)@urv.cat

|Alt imatge columna dreta|